THE RESULT

THE RESULT

Equistone worked with the founders of VSCO, their architect and general contractors. Together we created a hip and cool technology space where employees would be excited to work onsite. The concrete was polished and we reclaimed large plank flooring of wood from created the SF MOMA building. This created the rustic ambiance and yet sleek modern design.

The mezzanine and 2nd floors were connected by removing a section of the floor. The ceilings and lighting were exposed and restored back to its original high ceiling design when the Roos Brothers occupied the property in the 20’s.

THE RESULT

THE RESULT

Equistone worked with the founders of VSCO, their architect and general contractors. Together we created a hip and cool technology space where employees would be excited to work onsite. The concrete was polished and we reclaimed large plank flooring of wood from created the SF MOMA building. This created the rustic ambiance and yet sleek modern design.

The mezzanine and 2nd floors were connected by removing a section of the floor. The ceilings and lighting were exposed and restored back to its original high ceiling design when the Roos Brothers occupied the property in the 20’s.

THE RESULT

THE RESULT

Equistone worked with the founders of VSCO, their architect and general contractors. Together we created a hip and cool technology space where employees would be excited to work onsite. The concrete was polished and we reclaimed large plank flooring of wood from created the SF MOMA building. This created the rustic ambiance and yet sleek modern design.

The mezzanine and 2nd floors were connected by removing a section of the floor. The ceilings and lighting were exposed and restored back to its original high ceiling design when the Roos Brothers occupied the property in the 20’s.

THE RESULT

THE RESULT

Equistone worked with the founders of VSCO, their architect and general contractors. Together we created a hip and cool technology space where employees would be excited to work onsite. The concrete was polished and we reclaimed large plank flooring of wood from created the SF MOMA building. This created the rustic ambiance and yet sleek modern design.

The mezzanine and 2nd floors were connected by removing a section of the floor. The ceilings and lighting were exposed and restored back to its original high ceiling design when the Roos Brothers occupied the property in the 20’s.

THE RESULT

THE RESULT

Equistone worked with the founders of VSCO, their architect and general contractors. Together we created a hip and cool technology space where employees would be excited to work onsite. The concrete was polished and we reclaimed large plank flooring of wood from created the SF MOMA building. This created the rustic ambiance and yet sleek modern design.

The mezzanine and 2nd floors were connected by removing a section of the floor. The ceilings and lighting were exposed and restored back to its original high ceiling design when the Roos Brothers occupied the property in the 20’s.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.